vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka ponovo trijumfovala na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

17. 05. 2019

vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-novi-sad-2019jpg

Na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, nedavno su na svečanoj ceremoniji “Veče šampiona”, učesnicima zvanično uručena priznanja za kvalitet proizvoda.

Dvije naše velike domaće kompanije - Vitinka i Vitaminka, svaka u svojoj kategoriji proizvoda, osvojile su prestižno priznanje “Veliki šampionski pehar” za vrhunski kvalitet proizvoda.

“Izuzetno smo ponosni što iz godine u godinu osvajamo nagrade na ovom sajmu koji je među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi. Mnogo su nam važne ove nagrade jer potvrđuju naš kvalitet i pred nas stavljaju obavezu i motivaciju da isto tako nastavimo u budućnosti uz snažna unapređenja, održavanje visokih standarda i razvoj novih proizvoda”, izjavio je direktor marketinga kompanije Vitinka, Mirko Savić.

Među mnogobrojnim učesnicima, u konkurenciji iz cijelog regiona, Vitinka je, pored gore pomenutog, osvojila i zlatni pehar za kvalitet za prirodnu izvorsku vodu - Vivia. Veliku zlatnu medalju za kvalitet, i ove godine, dobilo je izuzetno popularno osvježavajuće piće – Exotic Kruška. Pored toga, velike zlatne medalje osvojili u i Vitinkini sokovi - Vita Bijelo voće i Nara.

vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-Novi-Sad-2019

vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-Novi-Sad-2019

vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-Novi-Sad-2019vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-Novi-Sad-2019vitinka-ponovo-trijumfovala-medjunarodni-sajam-poljoprivrede-Novi-Sad-2019

OSTALE VIJESTI