vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka na sajmu zapošljavanja

02. 11. 2018

vitinka-vivia-sajam-zaposljavanja-banjaluka-2018jpg

Na nedavno održanom sajmu zapošljavanja u Banjaluci, među 50 učesnika našla se i kompanija Vitinka koja je trenutno u potrazi za sedam radnika na različitim pozicijama.

Ovogodišnji sajam zapošljavanja, organizovan sa ciljem promocije zapošljavanja i zanimanja, okupio  je brojne građane, najviše mlade koji su u potrazi za poslom u svojoj struci. Ponuđeno je oko 300 radnih mjesta iz različitih privrednih sektora, a organizatori se nadaju da će rezultati sajma premašiti prošlogodišnje kada su se odmah poslije sajma zaposlila 32 radnika, 574 osobe su predale CV, dok su u roku od nekoliko mjeseci po završetku sajma 102 osobe dobile posao sa liste predanih CV-a kod različitih poslodavaca.

Kompanija Vitinka je zaprimila značajan broj biografija potencijalnih radnika, direktno na sajmu i putem mail-a neposredno poslije. Ovi dokumenti su trenutno u procesu selekcije nakon čega će se obaviti razgovori sa najboljim kandidatima.

Kako raste, kompanija Vitinka stalno širi svoj tim pa je tako u stalnoj potrazi za kvalitetnom radnom snagom. Svi zainteresovani mogu poslati svoj CV na mail marketing@vitinka.com. Sve zaprimljene biografije se čuvaju u bazi odakle se povlače odgovarajuće u slučaju otvaranja novih pozicija.

Vitinka-sajam-zaposljavanja-Banja-Luka-2018

OSTALE VIJESTI