vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Vitinka na prvom festivalu domaćih proizvoda

26. 12. 2018

vitinka-vivia-umek-banjaluka-2018-01jpg

Potekle sedmice, u organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), održan je prvi festival domaćih proizvoda. Festival je okupio brojne popularne ali i one manje poznate domaće proizvođače hrane i pića koji su posjetiocima predstavili svoj proizvodni asortiman.

Kompanija Vitinka je bila učesnik ali i sponzor ovog događaja na kom je pored svojih brendova predstavila i nagrade i priznanja za kvalitet osvojene u tekućoj godini.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo dio ove manifestacije. Izuzetno nam je drago da su se baš mladi ljudi, naši mladi ekonomisti angažovali i preduzeli ovu inicijativu za podršku domaćih prizvođača. Na nama, kao proizvođačima, je dužnosti i odgovornost da održimo vrhunski kvalitet svojih prozvoda. Za Vitinku, to je osnovni prioritet u poslovanju.“ – poručuju iz kompanije Vitinka.

Prema riječima organizatora, cilj ove manifestacije jeste da se u javnosti podigne svijest o značaju kupovine domaćih proizvoda i koliki uticaj ona ima na cjelokupnu ekonomsku situaciju u RS, jer na taj način pokrećemo našu privredu, proizvodnju, zaposlenost i na kraju životni standard svih građana Srpske. Ovo je samo prvi u nizu projekata koji se bave podrškom domaće proizvodnje koje UMEK najvaljuje u budućnosti.

Vitinka-Vivia-UMEK-Banjaluka-2018

OSTALE VIJESTI