vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

“Igre bez granica” okupile stotine mališana

14. 12. 2018

vitinka-vivia-igre-bez-granica-banjaluka-2018jpg

Sportska dvorana “Obilićevo” u Banjaluci protekli vikend bila je centar igre, zabave i smijeha. Preko 400 mališana učestvovalo je u uzbudljivim, zanimljivim i nadasve zabavnim sportskim igrama. Oduševljenje nisu krili ni klinci ali ni roditelji, srećni i zadovoljni što je organizovan događaj gdje njihovi mališani mogu kvalitetno da provedu vrijeme, u društvu, daleko od televizora, telefona i tableta.

Kompanija Vitinka je među prvima prepoznala značaj ovakvog događaja i prodržala ideju organizatora. Svi učesnici i posjetioci imali su priliku da se osvježe i odmore u specijalnom Vivia kutku. U sklopu ovog kutka organizovana je i specijalna kreativna radionica koja je privukla pažnju brojnih posjetilaca. Naime, u dvočasovnoj radionici klinci su pravili novogodišnje ukrase. Preko sto mališana ponijelo je sa sobom kući unikatan ukras koji su sami napravili da okite svoju jelku.

Slične radionice Vitinka najavljuje i u okviru manifestacija “Snješkovo” koja uskoro počinje u Dječijem pozorištu. Ne propustite priliku da dovedete svoje klince i na ovaj sjajan događaj čiji je kompanija Vitinka ponosni sponzor.

vitinka-vivia-igre-bez-granica-banjaluka-2018

vitinka-vivia-igre-bez-granica-banjaluka-2018

vitinka-vivia-igre-bez-granica-banjaluka-2018

vitinka-vivia-igre-bez-granica-banjaluka-2018

OSTALE VIJESTI