vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Četvrti Banjalučki piknik obilježio kraj ljeta

04. 10. 2018

vitinka-vivia-cetvrti-banjalucki-piknik-2018-01jpg

Igra, zabava i smijeh obilježili su protekli vikend na četvrtom Banjalučkom pikniku. U bogatom zabavnom i sportskom programu uživali su brojni Banjalučani svih uzrasta.

Organizator, kompanija „Krajina klas“ se i ovaj put potrudila da priredi nezaboravno cjelodnevno druženje u prirodi.Trka beba, igra lambada, mini-golf, radionica o izradi magneta, društvene igre, i brojni drugi sadržaji privukli su veliki broj posjetilaca na Kastelu.

Podrška kompanije Vitinka ovom sjajnom događaju, ni ovaj put nije izostala. „Promovisanje zdravog života, sportskog druženja, porodičnih vrijednosti i vraćanje prirodi, koje ovaj projekat promoviše, su ujedno u osnovi naše poslovne misije pa se naša puna podrška ovakvom jednom događaju sasvim podrazumijeva“ – istakli su iz Vitinke.

Banjalučani su sjajno prihvatili ovaj novi koncept druženja na otvorenom i svaki piknik je sve brojniji. Našem gradu je nedostajao ovakav jedan događaj koji okuplja cijele porodice, podstiče druženje, upoznavanje, igru i zabavu na otvorenom što su građani dugo priželjkivali.

"Zaista smo zadovoljni odzivom naših građana i što su prepoznali važnost druženja u prirodi sa svojom djecom i prijateljima.Ovo je događaj koji postaje tradicionalan i potrudićemo se da i sljedeće godine nastavimo.", kazala Andrea Lizdek, marketing asistent kompanije Krajina klas.

Četvrti piknik je ujedno i posljednji u ovoj godini kojim je zatvorena sezona izleta i piknika na otvorenom. Radujemo se proljeću i novom druženju Banjalučana u prirodi.

Vitinka-Vivia-cetvrti-banjalucki-piknik-2018

OSTALE VIJESTI