vitinka-6 vitinka-03-kiddy staklo-03 staklo-07 staklo-1 pet-02 pet-03 pet-1 pet-15

Posjetom Crnoj Gori počeo 4. ciklus Vivia vodenih radionica

03. 03. 2018

vitinka-vivia-4-ciklus-vodenih-radionica-crna-gora-2018jpg

Protekle sedmice započeo je četvrti ciklus Vivia vodenih radionica i to u predškolskim ustanovama u Crnoj Gori.
U okviru Vivia vodenih radionica kompanija Vitinka do sada je posjetila čak 30 gradova, 90 vrtića i 5000 predškolaca a protekle sedmice red je došao da posjetimo i Crnu Goru.

Kraj mjeseca februara zaposleni iz kompanije "Vitinka" i psiholog i Montessori predavač Larisa Pejić iskoristili su priliku da u okviru četvrtog ciklusa ovih radionica posjete predškolske ustanove u Herceg Novom, Cetinju, Budvi, Baru, Tivtu i Kotoru ,gdje su djeca predškolskog uzrasta imala priliku da tokom svake radionice nauče tri segmenta: Voda na planeti Zemlji, Voda u našoj hrani i Voda u mome tijelu. Muzički dio edukativne Vivia radionice ima za cilj jačanje ekološke svijesti najmlađih stanovnika planete Zemlje. Cilj Vivia radionica za djecu predškolskog uzrasta, dobi od 3 - 6 godina je upoznati ih sa vitalnom funkcijom vode i podizanjem ekološke svijesti predškolaca.

Preškolskim ustanovama na moru pridružio se i novi vodeni prijatelj Zmaj (poklon kompanije Vitinka), koji grupama predškolaca pomaže da kompletiraju njihove ekološke zadaće a iste takve očekujemo i od vrtića u ovim mjestima.
Na ovaj način vodene aktivnosti produžavaju se u predškolskim ustanovama i nakon realizovanih Vivia radionica, a u fokus dolazi važnost čiste izvorske vode ali i izvođenje predškolskih zaključaka.

Vitinka-Vivia-4-ciklus-vodenih-radionica-Crna-Gora-2018

Vitinka-Vivia-4-ciklus-vodenih-radionica-Crna-Gora-2018

Vitinka-Vivia-4-ciklus-vodenih-radionica-Crna-Gora-2018

Vitinka-Vivia-4-ciklus-vodenih-radionica-Crna-Gora-2018

 

OSTALE VIJESTI